top of page

Remy

“Het groen in de stad mag natuurlijker”

Remy is in zijn werk als adviseur duurzame gebouwen veel bezig met groen en duurzaamheid. Toen hij in zijn nieuwe woning terecht kwam was het dakterras typisch ‘onderhoudsarmoe’ dus daar heeft hij werk van gemaakt. “Het hoeft allemaal niet ingewikkeld te zijn, als je Nederlandse planten koopt kunt je best wel makkelijk de stad vergroenen. Een kleine plantenbak of een geveltuin maakt al verschil!” Daarnaast mag het groen in de stad ook allemaal wat natuurlijker van Remy. “Laat het lekker groeien, dat openbaar groen.”


Remy had geen moeite met het opkweken van zijn zonnebloemen, hij is van mening dat “je niet veel verkeerd kunt doen.” De speciale behandeling die hij zijn plantjes heeft gegeven bestaat onder andere uit water geven met een speciale sproeikop. Hiermee kun je rustig water geven, net alsof het regent. Verder heeft hij de zonnebloemen ondersteunt met bij-geprikte stokjes.


Goudgele tip van Remy: “Het is niet ingewikkeld, begin gewoon! Als je wat planten neerzet dan heeft dat gelijk effect.” Hoogte: 97 cm

Locatie: Katendrecht

Remy
bloem_edited.png
bottom of page