top of page

Super dat je mee wilt doen aan Bloeit Op!

Dit jaar werken we volgens het 'pay-what-you-can' principe. In basis is deelnemen aan Rotterdam Bloeit Op! gratis, zodat iedereen die wil ook daadwerkelijk mee kan doen. Je kunt er voor kiezen om een vrijwillige bijdrage te doneren. Daar worden we blij van! Dit maakt het mogelijk om de kosten van de competitie te dekken, het prijzenpakket te voorzien en het initiatief te laten groeien. 

 

Wanneer je je aanmeldt kies je voor een pick-up locatie bij jou in de buurt. Hier liggen jouw biologische zonnebloemzaden klaar om te worden opgehaald vanaf 17 april. 22 april - Nationale Zaaidag - is het startschot van de wedstrijd!

kleineBloem.png
ik doe mee

Bestel hier je zonnebloemzaadjes

bloem.png
Scholen
bloem.png

Hele klassen die meedoen met deze toffe wedstrijd, daar dromen we van!

Doe mee met een klas, een paar klassen of de hele school! In de week van 17 april bezorgen we de doos met de bestelde hoeveelheid pakketjes met flyer en biologische zaadjes!

Met de door ons bijgeleverde poster kunnen kinderen in de klas hun (tussentijdse) hoogte noteren en met elkaar vergelijken. Zo blijft het onderwerp levend tijdens de wedstrijdperiode (tot net na de zomervakantie!). Ons doel: 2000 Rotterdamse basisschoolkinderen die de magie ontdekken van het laten uitgroeien van een zaadje tot bloem.

 

Dankzij steun van verschillende partijen mogen scholen gratis meedoen. Doet jouw school mee? Vul dan onderstaand formulier in.

poster.png
kiddo.JPG
bloem.png

Wij doen als school graag mee!

Asset 13@2x.png

Doe mee en help Nederland geel te kleuren!

Asset 12@2x.png
bedrijven zonnebloemenwedstrijd.jpeg

Met je hele afdeling deze wedstrijd spelen, goed plan!

Bevorder de groepssfeer op jouw afdeling door het tegen elkaar op te nemen in deze bloedserieze zonnebloemwedstrijd.

Plaats je bestelling, dan komen we in de week van 17 april langs met een doos met de bestelde hoeveelheid pakketjes met flyer en zaadjes. Met de door ons bijgeleverde poster kunnen jij en je collega's de tussenstanden noteren en met elkaar vergelijken. Wie wint het bedrijfsklassement?

Bedrijven betalen een kleine fee van €5 per deelnemer.

Vul onderstaand formulier in als je interesse hebt om met jouw bedrijf deel te nemen!

bloem.png

Inschrijfformulier bedrijven

kleineBloem.png
Bedrijven
stickertje1.png
IMG_20210719_182541.jpg
bottom of page