top of page

We doen het dit jaar ietsje anders...

Dit jaar sturen we namelijk jouw pakketje op. Zo weten we zeker dat je de zaadjes op tijd in je bezit hebt en kan iedereen tegelijk van start! Bij deelnemende scholen en bedrijven komen we in de week van 18 april langs met de bestelde zaad-pakketjes.

We vragen €5 per deelnemer, zo dekken we de kosten voor deze competitie en het prijzenpakket. Mocht je Rotterdam Bloeit Op een erg sympathiek initiatief vinden, dan worden we heel blij van een donatie, of een pay-it-forward pakketje. Zo help je een mede-Rotterdammer!

Mocht je de €5, om wat voor reden dan ook, niet kunnen missen, geen probleem. Meld je dan aan voor 1 van de 1000 gratis pakketjes!

kleineBloem.png
ik doe mee

Bestel hier je zonnebloemzaadjes

bloem.png
Scholen
bloem.png

Hele klassen die meedoen met deze toffe wedstrijd, daar dromen we van!

Doe mee met een klas, een paar klassen of de hele school! Rond 18 april bezorgen we de doos met de bestelde hoeveelheid pakketjes met flyer en biologische zaadjes, in zonnebloempak!

Met de door ons bijgeleverde poster kunnen kinderen in de klas hun (tussentijdse) hoogte noteren en met elkaar vergelijken. Zo blijft het onderwerp levend tijdens de wedstrijdperiode (tot net na de zomervakantie!). Ons doel: 2000 Rotterdamse basisschoolkinderen die de magie ontdekken van het laten uitgroeien van een zaadje tot bloem.

 

Dankzij steun van verschillende partijen mogen scholen gratis meedoen. Doet jouw school mee? Vul dan onderstaand formulier in.

poster.png
kiddo.JPG
bloem.png

Wij doen als school graag mee!

Asset 13@2x.png

Doe mee en help Nederland geel te kleuren!

Asset 12@2x.png
bedrijven zonnebloemenwedstrijd.jpeg

Met je hele afdeling deze wedstrijd spelen, goed plan!

Met je hele afdeling deze wedstrijd spelen, goed plan! Vorig jaar deden er al wat bedrijven mee, dit jaar gaan we het grootser aanpakken en actief de boer op! Plaats je bestelling, dan komen we op 18 april langs met een doos met de bestelde hoeveelheid pakketjes met flyer en zaadjes, in zonnebloemenpak, beloofd! Met de door ons bijgeleverde poster kunnen jij en je collega's de tussenstanden noteren en met elkaar vergelijken. Wie wint hetbedrijfsklassement?

Bedrijven betalen een kleine fee per deelnemer

1-49 deelnemers €3,5 per deelnemer
>50 deelnemers €3 per deelnemer

 

Op het eindfeest in september kom je je zonnebloempitten inleveren en vieren we de (groene) winst!

bloem.png

Inschrijfformulier bedrijven

kleineBloem.png
Bedrijven
stickertje1.png
IMG_20210719_182541.jpg
bottom of page